Behandelingen

De aanpak bestaat uit een aantal stappen, waarbij u nauw betrokken wordt. Na het eerste consult wordt er een onderzoek gestart. Hierna wordt een behandelplan opgesteld, dat met u doorgenomen wordt voor akkoord. Vervolgens worden de behandelingen gestart. Tijdens en na de behandeling krijgt u aanvullende adviezen, die bedoeld zijn als ondersteuning van de behandeling of ter voorkoming van herhaling van uw klacht. Evaluatie zal hierna plaatsvinden om te streven naar een goed resultaat.


Huidtherapie

Huidtherapie is het paramedisch specialisme dat zich bezighoudt met het behandelen van de zieke of aangedane huid. Huidaandoeningen komen in de meest uiteenlopende vormen van jong tot oud voor. De behandeling van huidaandoeningen is het dagelijks werk van de huidtherapeut. Het doel van huidtherapie is het opheffen, voorkomen of verminderen van de stoornissen door gebruik te maken van verschillende behandeltechnieken.. Lees meer..


Lasertherapie

Bij CaDeClin kunt u terecht voor verschillende laserbehandelingen voor een mooi resultaat... Lees meer..


Pedicure

Het is erg belangrijk uw voeten goed te verzorgen. Uw voeten dragen u immers uw hele leven. In de meeste gevallen is het voldoende het zelf te verzorgen, maar .. Lees meer..

CaDeClin:  ook te vinden op

HuidzorgZoeker.nl