Harmony XL

De LPG endermologie ® is de enige 100% natuurlijke, niet-invasieve en niet-agressieve mechanische celstimulatie en reactivatie techniek die op natuurlijke wijze het celmetabolisme bevordert. Het werkt esthetisch gelijktijdig aan cellulite, huidversteviging en aan de afvoer van vetten. Het kan tevens medisch voor ernstige weefsel- en bindweefselaandoeningen, denk aan:

- Littekens

- Fibrose

- Lymfoedeem

- Brandwonden

ingezet worden, deze kunnen effectief en doeltreffend behandeld worden met de LPG®. Al meer dan 30 jaar lang worden onderzoeken uitgevoerd, met het doel de intrinsieke eigenschappen van de huid te behouden, zonder risico en zonder bijwerkingen. Altijd resultaat.

Deze technische expertise is bedoeld om de gezondheid en schoonheid van de huid op een natuurlijke manier te verbeteren, met respect voor de ecologie van de huid en de fysiologie van het menselijk lichaam.

LPG® Endermologie - Cellu M6 Alliance


LPG® biedt mannen en vrouwen, die zich bekommeren om hun schoonheid en die hun gezondheid in een hoog vaandel hebben zitten, al meer dan 30 jaar lang behandelmogelijkheden met hoogwaardig apparatuur, zoals de Celle M6 Alliance, die hen 100 % tevredenheid bieden. De endermologie behandelingen, die net zoals een evenwichtige voeding of regelmatig sporten worden aanbevolen, sturen stimulansen naar de cellen die werken als “duwtjes” voor een optimale werking.


De gepatenteerde behandelingskoppen van LPG® maken het mogelijk om signalen naar de cellen te sturen en zorgen voor ongelooflijke resultaten. Het betreft behandelkoppen voor:


- Het gezicht, waar persoonlijke, Ergolift MPF kleppen voor behandeling nodig zijn en

- Het lichaam, waar een pak, Endermowear genaamd, voor behandeling nodig is.

De huid wordt op een slimme manier gestimuleerd en is in staat om ongelooflijke transformaties te ondergaan:

- De productie van bepaalde celllen versnellen (aanmaak collageen, elastine, hyaluronzuur) voor een stevigere huid,

- Het proces voor de afvoer van vetcellen activeren om het silhouet te verfijnen en

- Lichaamsprocessen opnieuw op gang te brengen voor een diepe detox werking.LPG® endermologie® biedt 100 % natuurlijke celstimulatie en is een actieve stimulatie van de huid die strijd tegen de tekenen van huidveroudering.

De mechanische stimulatie van cellen, endermologie® genoemd, maakt het mogelijk om hun ontwakingsproces opnieuw te starten, op een natuurlijke en pijnloze manier.

De verminderde cellulaire activiteit opnieuw activeren in de kern van onze huid om rimpels, verslapte huid, de onderkin, de contouren te verbeteren.

LPG Endemologie werkt als een echte fitness voor de huid. Deze cellulaire stimulatie maakt het voor de fibroblasten mogelijk om hun productie van collageen (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur (volume en hydratatie), die natuurlijk in onze huid aanwezig zijn, opnieuw op gang te brengen.

CaDeClin:  ook te vinden op

HuidzorgZoeker.nl