Huid-, oedeem- en lasertherapie

Paramedische en esthetische huidbehandelingenIonzyme DF II behandelingen

Voor de Ionzyme DF II behandelingen worden de wetenschappelijk bewezen huidverzorgingsproducten met gebruikmaking van het unieke Ionzyme DF apparaat de huid ingesluisd. Dit leidt tot langdurige resultaten, mede omdat de combinatie de opname van de vitaminen, antioxidanten en andere essentiële stoffen aanzienlijk verhoogt. Wie heel snel resultaat verwacht, kan kiezen voor een kuur van korte maar intensieve behandelingen die op een specifieke huidconditie concentreren zoals fronslijnen, kraaienpootjes en bovenliplijnen.


Lunch time

De Lunch time behandeling is een intensieve behandeling, waarbij gericht wordt op een specifiek huidprobleem in het gelaat. Denk dan aan de oogcontouren, fronslijnen, lipcontouren, kaakcontouren, pigmentvlekken, onderhuidse ontsteking en littekens. Het is een kuur voor degene die heel snel een zichtbaar resultaat verwacht.

Maximum resultaat in minimum tijd!Intensive

Bij de Intensive gelaatsbehandeling wordt elk gelaatszone en elk huidconditie intensief behandeld met het Ionzyme DF II apparaat. Vervolgens geeft een opnamebevorderend masker resultaten die goed voel- en zichtbaar zijn in geheel het gelaat. De geschikte behandeling voor wie alleen het beste wil!Focus

Bij de Focus gelaatsbehandeling wordt de nadruk gelegd op twee belangrijke probleemzones met het Ionzyme DF II apparaat. Het opname bevorderend masker dat hierop volgt geeft resultaten die goed voel- en merkbaar zullen zijn.

De geschikte behandeling voor een stralende huid!Essential

Bij de Essential gelaatsbehandeling dringen de aangebrachte vitaminen onder het gaas snel en diep in de huid, daar waar ze effectief hun werk kunnen doen. Tevens wordt er tijdens de behandeling extra aandacht besteed aan een specifieke probleemzone met het Ionzyme DF II apparaat. De geschikte behandeling voor wie de essentie zoekt!Skin Renewal

De Skin Renewal gelaatsbehandeling exfolieert zacht, hydrateert de huid en is de ideale behandeling voor de vale, verstopte huid, gelaat met puisten en of littekens en de door de zon beschadigde huid. Door peeling en vitaminen te combineren wordt de huid vernieuwd. Tevens verfrist het de huid. Deze behandeling is een ware oppepper voor uw huid!