Huid-, oedeem- en lasertherapie

Paramedische en esthetische huidbehandelingenIonzyme DF II apparaat

Het Ionzyme DF II apparaat is de baanbrekende uitvinding van de wereldberoemde plastisch en reconstructief chirurg en oprichter van Environ, Dr. Des Fernandes.

Alvorens de werking van het Ionzyme DF II apparaat te beschrijven, volgt hier meer informatie over Dr. Des Fernandes. Toen twee jonge patiënten kwamen te overlijden aan het gevolg van een melanoom, vormde er bij Dr. Des Fernandes een sterk verlangen naar de fysiologie van de huid en de vorming van huidkanker. Hij ontdekte door zijn onderzoeken dat vitamine A essentieel was voor het behoud van een gezonde huid en hij was vastbesloten om een verscheidenheid van huidverzorgende producten samen te stellen die het behoud van een gezonde huid zouden waarborgen. 


Het gebruik van vitamine A in huidverzorgingsproducten betekende een vernieuwende ontwikkeling, want het leverde tal van voordelen op voor de door de zon beschadigde huid. Dr. Des Fernandes was één van de eersten die vitamine A in voldoende hoge concentraties gebruikte om de kwaliteit van de huid wezenlijk en zichtbaar te verbeteren en in 1990 werd de firma Environ Skin Care door Dr. Fernandes 
opgericht. Al gauw breidde hij het aantal producten uit tot een compleet huidverzorgingsgamma. De missie van Environ is om door middel van wetenschappelijk gefundeerde en geavanceerde technologieën, huidverzorging te realiseren voor zowel mannen als vrouwen, jong en oud, zelfs voor kinderen, geschikt voor elk huidtype en elke huidskleur.


Het Ionzyme DF II apparaat wordt in de praktijk tijdens de meeste gelaats-en lichaamsbehandelingen met Environ producten gebruikt. Het apparaat bevordert de opname van specifieke vitamineproducten in de huid, ondanks het feit dat de huid van nature een waterdichte barrière heeft. Het Ionzyme DF ll apparaat slaagt erin om deze weerstand te overwinnen met de volgende twee beproefde en geteste methoden:
- Laagfrequentie Sonoforese:
Laagfrequente geluidsgolven worden gebruikt om de vitaminemoleculen in de huid te transporteren. De geluidsgolven creëren fysieke kanaaltjes zodat de geladen deeltjes beter in de cellen kunnen worden ingesluisd, waar ze effectief werkzaam kunnen zijn. 
- Intermitterende Iontoforese:
Gepulseerde elektrische stroom wordt gebruikt om het indringen van vitamines in de huid aanzienlijk te verhogen. De snel trillende galvanische stroom splitst de moleculen in geladen deeltjes (ionen) en stuurt ze naar de cellen.

Door beide technieken met elkaar te combineren, wordt een zeer intensieve behandeling verkregen.


Ionzyme DF II behandelingen

 

Voor de Ionzyme DF II behandelingen worden de wetenschappelijk bewezen huidverzorgingsproducten met gebruikmaking van het unieke Ionzyme DF apparaat de huid ingesluisd. Dit leidt tot langdurige resultaten, mede omdat de combinatie de opname van de vitaminen, antioxidanten en andere essentiële stoffen aanzienlijk verhoogt. Wie heel snel resultaat verwacht, kan kiezen voor een kuur van korte maar intensieve behandelingen die op een specifieke huidconditie concentreren zoals fronslijnen, kraaienpootjes en bovenliplijnen.