Deesse LED masker

Met gebruik van dit masker wordt LED therapie toegepast.

LED therapie

In de jaren tachtig is LED therapie ontwikkeld door de NASA met als doel het verbeteren van de wondgenezing en het bevorderen van weefselgroei in de ruimte. Inmiddels heeft de wetenschap uitgewezen dat LED therapie de celdeling en aanmaak van nieuwe cellen stimuleert en weefsels repareert. LED therapie is daarmee een effectieve behandelmethode voor huidverjonging en algemene huidverbetering, maar ook voor andere huidaandoeningen.

Behandelmogelijkheden zijn:
- Acné, onzuiverheden en ontstekingen
- Fijne lijntjes en rimpels
- Grove poriën en grove huidstructuur
- Huidveroudering en huidverslapping
- Oppervlakkige littekens
- Pigmentvlekken
- Post care, na cosmetische of medische ingrepen
- Wondgenezing


LED is de afkorting van Light Emitting Diode. Deze kleine lampjes behoren niet tot de lasers of IPL en geven geen warmte af, maar zenden lichtgolven uit die in de huid doordringen. LED beschadigt geen weefsel, maar stimuleert afhankelijk van de lichtkleur (verschillende lichtgolven) bepaalde cellen die huidverbetering en wondgenezing bevorderen.


Werking DÉESSE LED Therapie Masker
Het DÉESSE LED Therapie Masker bevat maar liefst 495 LED lampjes en maakt gebruik van drie verschillende golflengtes, ieder met haar specifieke behandelindicaties. Door het combineren van diverse golflengtes kunnen meerdere processen in de huid tegelijk worden beïnvloed.


Resultaten DÉESSE LED Therapie Masker:
- Bevordert de collageenproductie
- Bestrijdt de bacteriën die acne veroorzaken
- Bevordert natuurlijke cellulaire activiteit van de huid
- Verbetert huidstevigheid en elasticiteit
- Reduceert rimpels
- Vermindert hyperpigmentatie
- Bevordert de lokale bloedsomloop

Blauw licht

Het blauwe licht komt het minst diep in de huid en werkt vooral oppervlakkig. Deze golflengte wordt in-gezet bij acne en verbetert de huid door het creëren van zuurstof op de juiste diepte waardoor de Proprioni bacterie (die een belangrijke rol speelt bij acne) vernietigd wordt. Hierdoor zullen puistjes en roodheden verminderen en worden huidontstekingen bestreden en/of voorkomen.

Rood licht

Rood licht komt wat dieper in de huid en werkt huidverbete-rend. Deze golflengte stimuleert de productie van de fibroblasten bij de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid strakker en voller wordt. De huidstructuur en de spankracht van de huid verbeteren. Daarnaast wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd. Ideaal voor de behandeling van pigmentvlekken, zonlichtbeschadigingen, wondjes, huidverslapping en huidveroudering.

Infrarood (IR) licht

Deze golflegte dringt tot een diepte van 30 tot 40 mm door, waardoor het effectief werkt voor botten, gewrichten en ook voor dieperliggende spierproblemen.
Het zorgt voor her-stellende energie en een verbeterde doorbloeding, waardoor ontstekingsprocessen worden geremd en wondgenezing wordt bevorderd.

CaDeClin:  ook te vinden op

HuidzorgZoeker.nl