Cos-Medico

Het COS-medico apparaat biedt de meest moderne technologie, waarbij 7 verschillende behandelingen mogelijk zijn. De verschillende behandelkoppen op die op het apparaat aangesloten kunnen worden, maken het mogelijk deze verschillende behandelingen uit te kunnen voeren.

Het gaat om de volgende behandelingen:

- Dermo massage

- Microdermabrasie

- Mesotherapie (zonder naalden)

- Radio frequentie (RF)

- Ultrasone cavitatie en peeling

- Ulrasoon bodyshaping

- Oxybrasie (zuurstoftherapie)


Dermo massage

Dermo massage is een technisch hoogwaardig systeem voor mechanische massage van het lichaam, wat als enige het effect op cellulitis wetenschappelijk heeft bewezen.

Deze vacuüm massage activeert de doorbloeding, stimuleert de afvoer van lymfevocht en zorgt voor verzachting van verharde weefsels. Hierdoor wordt de vorming van elastine en collageen gestimuleerd, De huid wordt steviger, soepeler, gladder en gezonder.

Toepassingen:
- Afslanken i.c.m. bodyshaping
- Cellulitis verwijderen
- Huidversteviging
- Afvoer van afvalstoffen bevorderend
- Stimuleren van de bloeds- en lymfeomloop
- Figuurcorrectie i.c.m. bodyshaping


Microdermabrasie

Deze behandeling is een mechanische peeling en zorgt voor verbetering van de huidconditie en huidstructuur. Middels micro-diamantkopjes worden de dode huidcellen verwijderd. Het resultaat na de behandeling is direct zichtbaar. Microdermabrasie maakt de huid gladder, zachter en frisser. Dit systeem werkt door middel van vacuüm. De zuigkracht van de vacuüm kan handmatig worden ingesteld aan vrijwel elk huidtype. Bij het systeem zitten 8 herbruikbare ronde diamanten opzetstukken met verschillende grofheden en groottes.


Toepassingen:

- Futloze, droge en ruwe huid
- Pigmentvlekken
- Zonbeschadigde huid
- Actieve acne
- Acne littekens
- Verstopte poriën
- Littekens
- Rokershuid


Mesotherapie

Naaldvrije mesotherapie werkt middels ultrasound. De elektrische stroompjes nemen de werkstoffen mee de huid in, zonder dat de huid wordt beschadigd. Middels deze behandeling kun je vele werkzame stoffen in de huid aanbrengen. De behandeling is veilig en pijnloos. De behandeling bevordert metabolisme, lymfe- en bloedsomloop. Dit systeem beschikt over 2 koppen. Een grote kop voor de vlezige gebieden in het gezicht, hals en decolleté. Daarnaast een kleine kop voor rondom de ogen, neus en bovenlip.

Toepassingen:
- Vervagen van kraaiepootjes
- Verbeteren van de vlekkerige en/of droge huid
- Huidverbetering
- Verminderen van de fijne lijntjes
- Verstevigen van de verslapte huid
- Reduceren van wallen onder de ogen

Advies:
• Aanbevolen 4-6 behandelingen met een interval van 2 weken
•Onderhoud behandeling 4 x per jaar
• Na de behandeling gebruik een SPF 30 of 50


Radio Frequentie (RF)

Deze RF behandeling is een bewezen effectieve manier om van rimpels, verslapte huid en fijne lijntjes af te komen. Dit RF systeem heeft de werking van een facelift zonder chirurgische ingreep. RF geeft elektromagnetische golven af die warmte veroorzaken in de huid, hierdoor komt de inhoud van de vetcellen vrij. Dit vet wordt op een natuurlijke manier afgevoerd en afgebroken. Daarnaast heeft deze warmte de eigenschap om de huid te verhitten en collageen aanmaak te stimuleren zonder schade aan te richten. Ook stimuleert het de bloedcirculatie, vermindert cellulitis en verbetert het de stofwisseling.

Toepassingen:
- Huidverjonging
- Huidverbetering
- Acne
- Afslanken
- Cellulitis


Ultrasone cavitatie en peeling

Veilige en effectieve behandeling voor zowel mannen als vrouwen om celvernieuwing en het ontgiften van de huid te stimuleren.

Door middel van laag frequente geluidsgolven worden de cellen gestimuleerd de afvalstoffen los te laten en op een natuurlijke manier af te voeren. Het metabolisme van de lichaamsweefsels wordt op een effectieve manier bevorderd, het geeft de huid stevigheid en verbetert de elasticiteit met langdurige effecten.


Ultrasoon bodyshaping

Dit systeem is hét alternatief voor liposuctie zonder de risico's van een chirurgische ingreep. De behandeling heeft als doel om de vetcellen op een veilige manier te vernietigen. Het is een veilige, snelle, optimale en resultaatgerichte behandeling door middel van geluidsgolven. Uitstekend resultaat bij het verwijderen van locale vet ophopingen op:
- de buik
- de dijen
- de armen
- de benen en
- de billen


Oxydermabrasie (zuurstoftherapie)

Middels dit systeem wordt 90% pure zuurstof tegen de huid geblazen. Het verbetert de verouderde, vale of doffe huid en pakt rimpels effectief aan.
Door de zuurstoftherapie ontstaat een betere doorbloeding, aanmaak van collageen en elastine voor een stevigere huid. De rimpels worden hiermee effectief aangepakt.

Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een oplossing van natriumchloride en water bij een concentratie van 0,9% om de huid te hydrateren. Zout verzacht en verstevigt en heeft het vermogen om de huid binnen te dringen. Tevens rekent zout af met kleine onvolkomenheden.
Oxybrasie - oftewel zuurstof en water microdermabrasie - is een mechanische peeling, waarbij de zoutoplossing onder luchtdruk met een speciaal ontworpen handstuk op de huid wordt aangebracht.
Deze behandeling is veilig en ook geschikt voor het behandelen van de gevoelige huid en geschikt voor klanten met haarvaten in het te behandelen gebied, in tegenstelling tot reguliere microdermabrasie.
Doel van de behandeling is om de dode huidcellen van de epidermis te verwijderen, die het proces van de vorming van de huid en genezing van de huid stimuleert in combinatie met de zoutoplossing. Oxybrasie heeft ook invloed op bacteriën, die verantwoordelijk zijn voor de vorming van acne vulgaris. Bovendien is Oxybrasie een koud therapie. Dit zorgt ervoor dat de behandeling volledig pijnloos en verfrissend is

CaDeClin:  ook te vinden op

HuidzorgZoeker.nl